بهترین درمان های خانگی و سریع برای ویاربارداری | جدید 1402

بهترین درمان های خانگی و سریع برای ویاربارداری | جدید 1402
تبلیغات ویژهرزرو جایگاه

 

 

ویار نوعی علاقه شدید به برخی خوردنی ها و وابستگی به برخی رفتارها و عادت ها تلقی می شود و می تواند در دوره بارداری ایجاد شود خانم های بارداری که ویار دارند بهتر است مراقب خورد و خوراک خود باشند و زیاده روی در این امر نکنند در این مقاله راهکارهای خانگی ویار صبحگاهی را ذکر خواهیم کرد با ما همراه باشید. اگر چه با گذر زمان در ماه های آتی خودبخود رفع می شود اما ضرری ندارد که با راهکارهای خانگی درمان ویار بارداری آشنا شوید. با مجله رها فان همراه شوید.

 

 

 

ویار- بارداری

 

ویار بارداری یا بیماری صبحگاهی چیست ؟

زنان باردار ممکن است در اثر تغییرات بیولوژیکی قرار گرفته و دچار ویار یا بیماری صبحگاهی شوند. بیماری صبحگاهی یکی از واکنش های بیولوژیکی است که در اوایل بارداری بخصوص سه ماهه اول بارداری رخ می دهد.

 

بیماری صبحگاهی چیست ؟

بیماری صبحگاهی تهوع و استفراغ است که در طی باردار ی رخ می دهد. در طول چند ماهه اول بارداری تقریبا ۸۰% زنان بیماری صبحگاهی یا ویار را تجربه خواهند کرد. ویار در نتیجه تغییرات ناگهانی هورمون های مرتبط با بارداری است. بیماری صبحگاهی علارغم نامش، درهر زمانی از روز و شب ممکن است رخ دهد.

علل و علائم ویار حاملگی یا( بیماری صبحگاهی)

ویار صبحگاهی به دلیل تغییرات سطح دو هورمون رخ می دهد: هورمونهای گنادوتروپین جفتی انسان (hCG) و هورمون استروژن. این دو هورمون توسط جفت و جنین تولید می شوند. همچنین یکی از چیزهایی که می تواند در دوران بارداری رخ دهد معده درد است. در نتیجه، حالت تهوع و ویار دست می دهد. زنانی در معرض ویار و بیماری صبحگاهی قرار می گیرند که:

 

  1. اولین بارداری را تجربه می کنند
  2. جوان هستند
  3. چند قلو باردارند

 

نشانه های بیماری صبحگاهی (ویار) در هر زن متفاوت است اما معمولا تهوع و استفراغ را تجربه می کنند. سایر علائم همراه با ویار، عبارتند از کمر درد، یبوست، خستگی، ادرار مکرر، سردرد و درد معده .

 

 

درمان های خانگی ویار بارداری یا بیماری صبحگاهی

ویار بارداری صبحگاهی یکی از بدترین اتفاقات برای یک زن باردار است و به همین دلیل آشنا شدن با داروهای خانگی زیر می تواند موثر باشد :

 

۱- بادام زمینی

هنگامی که شما بیش از حد بیمار هستید و اشتهای تان کور شده ، بادام زمینی بخورید تا مقدار کافی چربی، پروتئین و ویتامین ب، که در کاهش حالت تهوع موثرند را داشته باشید.

 

۲- بابونه آلمانی

با بابونه آلمانی دمنوش فوق العاده آماده کنید. در طول روز مقداری از آن را میل کنید اما بیشتر از پنج فنجان در روز ننوشید.

 

۳- لیمو

شما می توانید ویار بارداری  را با استنشاق بوی پوست لیموی تازه تسکین دهید.

 

۴- لیموناد زنجبیلی

لیموناد زنجبیلی نوعی آشامیدنی شیرین و گازدار غیر الکلی است. یک بیماری صبحگاهی را با یک فنجان لیموناد زنجبیل درمان کنید.

 

۵- از غذاها و بوهایی که باعث حالت تهوع می شوند پرهیز کنید

اگر شما مستعد تهوع هستید، بهتر است از بوهای محرک و تند و آزار دهنده اجتناب کنید. خودتان متوجه خواهید شد برخی مواد غذایی و بوها حالت تهوع شما را تحریک می کنند. هر زمان که این مواد غذایی را شناسایی کنید به راحتی با اجتناب از آن ها از حالت تهوع در بارداری پیشگیری خواهید کرد.

 

۶- جلوگیری از حرکت های ناگهانی

هنگامی که از خواب بیدار می شوید به آرامی حرکت کنید، زیرا حرکت ناگهانی می تواند موجب بیماری صبحگاهی شود

 

۷- پیاده روی

برخی افراد می توانند علائم ویار صبحگاهی را با پیاده روی یا تمرینات ورزشی با شدت کم، تسکین دهند.

 

۸- نعنا و لیموترش

یک قاشق چایخوری آب لیمو تازه و نعناع را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید. این معجون را سه بار در روز بنوشید.

 

۹-زنجبیل

زنجبیل برای درمان ویار حاملگی و بیماری صبحگاهی شهرت دارد. از چای زنجبیل تا آب نبات زنجبیل، انواع روش های مختلفی وجود دارد. برای تهیه چای زنجبیلی، ریشه زنجبیل را در آب جوشانده، از صافی بگذرانید و سپس با عسل میل کنید.

 

۱۰- رژیم غذایی ملایم

رژیم غذایی ملایم حاوی مواد غذایی است که تند و فلفلی نیستند و فیبر پایینی دارند. در رژیم غذایی ملایم از خوردن غذاهای تند و سرخ شده و غذاهای چرب و خام باید پرهیز شود. در رژیم غذایی ملایم از نوشیدنی های الکل دار و یا کافئین دار باید خودداری شود. هنگامی که حالت تهوع و ویار شروع می شود، خوردن غذاهای ملایم، مانند کراکر و بیسکویت نمکدار، ژله، بستنی یخی، سوپ مرغ،لیموناد زنجبیل، و چوب شور مناسب اند. خوردن تنقلات کوچک مانند کراکر و چوب شور در طول روز باعث می‌شود که همیشه مقداری غذا در معده‌تان داشته باشید. اما غذاهای تند و چرب ممکن است معده را بهم بریزند و حالت ویار را بدتر کنند.

 

۱۱-بیسکویت کراکر سودا

کراکرها برای مقابله با حالت تهوع صبحگاهی ضروری هستند از میانه شب و اوایل صبح بیسکویت کراکر سودا کنار تختخواب خود قرار دهید که بتوانید هنگام صبح آن را میل کنید تا سطح قند خون تان را بالا نگه دارید و معده تان خالی نباشد. این کار مانع تهوع صبحگاهی

می شود.

 

۱۲- مایعات آبکی

به صورت مکرر، مایعات آبکی(مانند سوپ مرغ، آبگوشت، آب، آب میوه، و برخی از چای های گیاهی) میل کنید تا درد معده آرام شود. نوشیدنی ورزشی گاتورید انتخاب مناسب و معقولی است، زیرا الکترولیت های از دست رفته بدن را باز می گرداند و جبران می کند.

 

۱۳- میان وعده با پروتئین بالا

یک میان‌وعده‌ی سبک قبل از خواب، قند خون شما را در طول شب تثبیت خواهد کرد. بنابراین قبل از خواب، یک میان وعده سبک حاوی پروتئین مصرف کنید.

 

بیشتر بخوانید:

ویار بارداری را مهار کنید

آشنایی با تفاوت بارداری اول و بارداری های بعدی

ابن‌سینا با «ویار» چه می‌کرد؟

تهیه و ترجمه مجله رها فان

 

  • بدون دیدگاه
  • 2019-03-06
https://www.rahafun.com/?p=85656
 
تبلیغات ویژهرزرو جایگاه
 
دیدگاه ها

تمامی حقوق این سایت برای رها فان محفوظ است و هرگونه کپی برداری از مطالب و قالب پیگرد قانونی دارد . طراحی سایت و سئو : شیکنا